e-Ticaret

Kişiselleştirilmiş bir e-ticaret deneyimi

Ticari bir site oluşturmanın tüm aşamalarında size eşlik ederek e-ticaret siteleri oluşturur
ve sizinle birlikte gerçek bir pazarlama stratejisi kurgusu planlarız.

E-Ticaret Nedir?

E-Ticaret veya Elektronik Ticaret, internet üzerinden gerçekleştirilen ürün, mal ve hizmetlerin nihai kişiler tarafından alışverişi anlamına gelir.

Bu hizmetler internet ağı üzerinden çevrimiçi olarak verilmektedir. Para, fon ve veri işlemleri de E-ticaret olarak kabul edilir.

Bu ticari işlemler dört şekilde yapılabilir: İşletmeden İşletmeye (B2B), İşletmeden Müşteriye (B2C), Müşteriden Müşteriye (C2C), Müşteriden İşletmeye (C2B).

E-ticaretin tanımı, internet üzerinden gerçekleşen ticari işlem ve operasyonları içeren yapısal süreçlerdir diyebiliriz. 

E-Ticaret çözümlerimiz

   E-ticaret sitesi tasarım ve geliştirme hizmetlerimiz ile yeni müşterilere ulaşmanıza ve pazar payınızı artırmanıza yardımcı oluyoruz.
Çözümlerimiz istediğinizi seçin;

  • Çevrimiçi katalog oluşturma
  • Alışveriş sepetinin geliştirilmesi
  • İçerik yönetimi için basit bir arayüz oluşturma
  • İçerik Yönetimi (CMS)
  • Envanterinizi web sitenize bağlama
  • Sitenizde güvenli bir alışveriş deneyimi entegre etme
  • Müşteriler için pano tasarlama
  • Tedarikçiler için bir pano tasarlama
  • Ödeme ağ geçidinin entegrasyonları
  • Mobil dostu e-ticaret entegre etme

Çözümlerimiz çok esnektir. İster 7 ister 77.000 ürünü çevrimiçi olarak satabilirsiniz, hizmetlerimizi ihtiyaçlarınıza göre uyarlıyoruz.

Ödeme Sistemi ve Güvenlik

İster ürün ister hizmet satıyor olun, ödeme yöntemleri ve güvenlik çevrimiçi alışveriş yapanlar için önemli bir öncelik olmaya devam ediyor.

Güvensiz ödeme ve ödeme çözümleri seçiminin olmaması, uzaktan satış platformlarında bir siparişi sonuçlandırırken potansiyel bir alıcıyı engelleyebilir.

 Satın alma yolculuğu, siparişin tüm aşamalarında İnternet kullanıcısı için güven verici olmalıdır.
Çevrimiçi alışveriş sayfalarında sepetlerinin terk edilmesini sınırlayacak güvenlik sertifikası (SSL) içeren HTTPS web siteleri artık çevrimiçi satışlar için neredeyse zorunludur.

Ziyaretçilerinizi mümkün olduğunca mağazanızda, özellikle kişisel verilerle ilgili olarak güvence altına almak için sitenizi HTTPS protokolüne geçirip, kullanıcılarınıza güven sağlıyoruz.

Çevrimiçi işinizin sürdürülebilirliğini sağlayacak ROI (Yatırım Getirisi) elde etmek için, satın alma işlemlerinde hiçbir şeyi ihmal etmemek çok önemlidir .

e-Ticaret ve Ticari ilişki

Ekibimiz ayrıca yazılım veya verimli SaaS çözümleri seçiminde size rehberlik ederek ilişki yönetimi / müşteri desteği konusunda size tavsiyelerde bulunmak için hazırdır . Profesyonel ve duyarlı bir müşteri ilişkisi sağlamak, müşteri memnuniyeti ve sadakati için önemli bir konudur.

Üretkenliği artırmak için e-ticaret sitenizi özel hazırlanmış bir ERP’ye bağlamak için İyi geliştirilmiş bir ERP , envanter yönetimini, faturalandırmayı ve hatta muhasebeyi geliştirerek gerçek verimlilik kazanımları sağlayabilir.

Kullanıcı deneyimini optimize etmek ve ziyaretçileri müşteriye dönüştürmek

Bir çevrimiçi mağazadaki kullanıcı deneyimi (UX), bir İnternet kullanıcısının satın alma yolculuğunda önemli bir unsurdur. Aslında, satın almanın önündeki olası engelleri en aza indirmek için tüm uyarlamaları planlamak şarttır.
Mobil uyumlu tasarımlarımızla, çevrimiçi satış sayfanız, Mobil ticaretin (mobil cihazdan yapılan bir satın alma) tüm zorluklarını karşılamak için mobil arayüzleri aracılığıyla tamamen erişilebilir olacaktır.

1

Toplantı

Sizlerle bir araya gelerek istekleriniz doğrultusunda bir hizmet vermek için düşüncelerinizi alıyor.

2

Planlama

Düşünceleriniz doğrultusunda yaptığımız araştırmalarla bir fizibilite çalışması yapıyoruz.

3

Bilgi Toplama

Logo, ürün yada hizmet resimleri, açıklayıcı bilgiler, özgün içerik, video vb. bilgileri toparlayıp

4

Firmanıza özel tasarım kriterleri belirlenir

5

Mağaza oluşturulur

6

Ürün kataloğunuzun entegrasyonu

7

Ödeme ağ geçitleri yapılandırılır

Birden fazla ödeme seçeneği sunabilirsiniz.

8

Yönetim arayüzü

Genel kullanımla ilgili eğitim sağlanır

9

Sayfanın alışverişe açılması

Yapılan tüm kontrollerin ardından, satışlara başlayabilirsiniz.

Bilişim sektöründeki 20+ yıllık tecrübe ve deneyimlerimizi, siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunan, son derece mutlu bir firmayız.

Bize Ulaşın!

© 2022 Çizgi Teknoloji, Tüm Hakları Saklıdır.